Onze diepe Toscaanse roots

Enkel persoonlijke omgang sinds 2002

Wanneer u een vakantiehuis boekt, krijgt u niet altijd de kans om te praten met iemand die alle vakantiehuizen kent en u van begin tot einde begeleidt om de perfecte bestemming te vinden.
Wij hebben ondervonden dat het bijna altijd gaat om een "Take it or leave it"-type van contact.
Dot Holiday gooit het hier over een heel andere boeg. Wij beseffen dat elke potentiële bezoeker verschillend is, dus beloven we ieder van jullie als individu te behandelen en niet als 1 van de velen.
Wij bieden enkel eigendommen aan die we zelf hebben beoordeeld als "waardig" zijnde om door ons aangeboden te worden.
We zitten al sinds 2002 in het vak en van in het begin hebben we altijd een persoonlijke aanpak gehanteerd om het juiste verblijf te vinden naargelang ieders persoonlijke voorkeuren van smaak en budget.

We zijn altijd dichtbij

Onze ervaren medewerkers zijn altijd in de buurt tijdens je verblijf. We inspecteren niet enkel de woning voor en na uw komst, u ontvangt ook een telefoonnummer. Zo kan u ons steeds bereiken bij eventuele vragen. Wij spreken Engels.

Zoek het perfecte vakantiehuis

Wanneer u Dot Holiday bekijkt, zal u geen eindeloze lijst met eigendommen vinden. Wij dragen kwaliteit over kwantiteit hoog in het vaandel! Hierdoor zal u uit een door ons geselecteerde lijst van competitief geprijsde vakantiehuizen kunnen kiezen.

Datum beslist? Contacteer ons!

Heb je moeite met kiezen? Contacteer ons met uw datum van aankomst en vertrek samen met een omschrijving waarnaar je op zoek bent. Onze Toscane-expert zal u adviseren en wegwijs maken van begin tot einde!